Cele mai bune instrumente de călătorie

Atunci când se pregătesc pentru călătorie, aveți nevoie pentru a împacheta lucrurile și pentru a obține toate informațiile utile despre destinatia dumneavoastra care sunt disponibile. În acest moment, s-ar putea aprecia bune instrumente care vă pot ajuta. Aici sunt sfaturile noastre.

Ghiduri de călătorie gratuite - Carti electronice

Dacă preferați de cărți electronice, puteți descărca ghidul de călătorie fără utilizarea acestui site web - GuidesEbooks. Este ușor: Du-te la pagina de țara în care vă sunt de planificare pentru a merge și de a face trei pași simpli pentru a descărca ghidul dvs. de călătorie.

În acești trei pași ne pregătim o carte gol pentru tine. Apoi vom adăuga dreptul de conținut și să vă arate lista de locuri cu butonul pentru a descărca cartea. Toate acestea se face prin GuidesEbooks - pe site-ul de călătorie minunată WikiVoyage. Mulți oameni din întreaga lume, scrie regulat pentru site-ul WikiVoyage, astfel încât informațiile despre multe țări ale lumii, care sunt publicate acolo, sunt foarte bune și până la data de. Puteți crea ghidul tau chiar direct la WikiVoyage, dar nu există nici un instrument de acolo pentru a adăuga seturi complexe de pagini. Și aceasta este ceea ce putem face pentru tine: Puteți apăsa doar un singur buton și vom adăuga toate paginile despre o țară, un stat, un loc...

Dacă aveți nevoie carte - ghid de călătorie - într-un alt format, de exemplu, mobi sau prc, se transforma de la epub, folosind un software adecvat, de exemplu Calibre, care este gratuit. Puteți descărca Calibre aici. Doar instala, deschideți ghidul de călătorie - descărcate în format epub - și converti în orice format care aveți nevoie. Este foarte rapid și ușor.

Puteți adăuga o imagine de acoperire, de asemenea. Noi oferim o imagine standard de acoperire - doar descărca de aici. Există un spațiu gol, în cazul în care puteți scrie orice nume de ghid vă place. Când ați terminat, introduceți doar imaginea de acoperire a Calibre și a salva cartea ta.

Ghiduri de călătorie Classic

Dacă preferați ghiduri de călătorie clasice, de exemplu, cei de la Lonely Planet, Frommer's, Rough Guides, lui Fodor's și alte editura mare, le puteți cumpăra, de obicei, în formă tipărită sau electronică. Un loc foarte bun pentru a începe căutarea pentru ei este Amazon Book Shop - aici. Ei au preturi bune pentru cărți tipărite și pentru cele electronice, precum și. Doar de căutare acolo pentru țara pe care doriți să vizitați - și magazinul va va oferi ghiduri.

Atlas lume pentru cititorii de carte

Este o idee foarte bună de a avea o Atlas mondial în cititorul dvs. de carte. Daca iti cumperi Atlasul ca o carte electronică, puteți să-l luați oriunde - și puteți să aruncați o privire, de exemplu, ceea ce țări sunt în jurul vostru în timpul vacanțelor dumneavoastră, cât de mari sunt, ceea ce oamenii trăiesc acolo... Încercați, de exemplu, acest Mondial Atlas de la Amazon Book Store.

Hărți gratuite tipărite

Chiar dacă preferați un ghid de călătorie electronic considera a fi imprimate hărți cu tine. Este mult mai convenabil pentru a pune o hartă de hârtie în buzunar, decât să caute cel electronic în cititor. Puteți imprima hărțile foarte easilly acasă acum - cu TakeMaps instrumente - aici. Doar alege harta dvs. - și apoi a pus-o e dimensiune, orientare etc. exact așa cum doriți. Hărțile vor fi imprimate perfect pe orice imprimantă de calculator.

Hărți electronice gratuite pentru cititorii de carte

Dacă doriți hărți electronice pentru cititor de carte, încercați eBookMaps. Puteți descărca o mulțime de hărți gratuite ale lumii orase din epub și mobi formate acolo. Este ușor de a le copia la dvs. cititor de carte - și puteți apoi să le folosească oriunde esti cu dvs. Kindle, Nook sau un alt cititor.

Ghiduri de călătorie scurte cu vreme, hărți, orare și mai mult

Dacă vrei să știi o prognoză meteo pentru destinația dumneavoastră de vacanță, aveți nevoie de link-uri către calendare on-line, hărți, informații despre itinerarii tipice, sfaturi pentru cazare si excursii, încercați MapsGuides site-ul web. Nu toate țările sunt acoperite acolo, dar pentru cei, care sunt acoperite, veți găsi o mulțime de informații utile acolo.

Și acum - du-te pentru dvs. Ghid turistic gratuit!©2013-2024 GuidesEbooks.com
Acest proiect nu este afiliat cu sau sponsorizate de WikiVoyage.
Editor: Bispiral, s.r.o. | Despre noi | Reguli de acest site și Politica de confidențialitate