De beste reistips

Bij de voorbereiding van de reis moet u uw spullen in te pakken en om alle nuttige informatie over uw bestemming die beschikbaar zijn te krijgen. Op dit moment kunt u goede tools die u kunnen helpen waarderen. Hier zijn onze tips.

Gratis Reisgidsen - elektronische boeken

Als u liever elektronische boeken, kunt u uw gratis reisgids downloaden via deze website - GuidesEbooks. Het is eenvoudig: Ga naar de pagina van het land waar u van plan bent om te gaan en doen drie eenvoudige stappen om uw reisgids downloaden.

In deze drie stappen bereiden we een leeg boek voor u, voeg de juiste inhoud en tonen u de lijst van plaatsen met de knop om het boek te downloaden. Dit alles wordt gedaan vanuit GuidesEbooks op de grote reis website WikiVoyage. Veel mensen uit de hele wereld regelmatig te schrijven voor de WikiVoyage website, zodat de informatie over vele landen van de wereld, die er zijn gepubliceerd, zijn erg goed en up -to-date. U kunt uw gids zelfs rechtstreeks aanmaken op WikiVoyage, maar er is geen gereedschap er om complexe groepen pagina's toe te voegen. En dit is wat we voor u kunnen doen: Je kunt gewoon druk op een knop en wij zullen alle pagina's over een land, een staat, een plaats toe te voegen...

De reisgids - Als u het boek nodig hebt in een ander formaat, bijvoorbeeld mobi of prc, converteren van epub met behulp van een geschikte software, bijvoorbeeld Calibre, die gratis is. U kunt Calibre hier downloaden. Gewoon installeren, open je reisgids - gedownload in het epub-formaat - en te converteren naar een formaat dat u nodig heeft. Het is zeer snel en eenvoudig.

U kunt beeld een omslag toevoegt ook. Wij bieden afbeelding een standaard cover - gewoon downloaden hier. Er is een lege ruimte, waar u een naam van uw gids u wilt kunt schrijven. Wanneer u klaar bent, plaatst u gewoon de cover image te Calibre en sla uw boek.

Classic Reisgidsen

Als u liever klassieke reisgidsen, bijvoorbeeld degenen van Lonely Planet, Frommer's, Rough Guides, Fodor's andere grote uitgeverij en, je kan meestal kopen ze in gedrukte of elektronische vorm. Een zeer goede plek om te beginnen op zoek naar hen is Amazon boekenwinkel - hier. Ze hebben goede prijzen voor gedrukte boeken en voor de elektronische ook niet. Gewoon zoeken daar voor het land dat u wilt bezoeken - en de winkel biedt u de gidsen .

World Atlas voor boekenlezers

Het is een heel goed idee om een World Atlas in uw boek lezer. Als je koopt de Atlas als een ebook, kunt u overal mee naartoe nemen - en u kunt een kijkje nemen, bijvoorbeeld welke landen rondom u tijdens uw vakantie, hoe groot ze zijn, wat de mensen er wonen... Probeer bijvoorbeeld deze World Atlas op Amazon Book Store.

Gratis gedrukte kaarten

Zelfs als u liever een elektronische reisgids overwegen te zijn gedrukte kaarten met u. Het is veel handiger om een papieren kaart te maken aan uw zak, dan om te zoeken naar de elektronische een in uw lezer. Hier - u kunt de kaarten zeer easilly thuis afdrukken nu - met TakeMaps gereedschap. Kies gewoon je kaart - en stel het is grootte , oriëntatie enz. precies zoals u dat wenst. De kaarten zullen perfect worden afgedrukt op elke computer printer.

Gratis elektronische kaarten voor boekenlezers

Als u wilt dat de elektronische kaarten voor uw book lezer, probeer eBookMaps. U kunt een heleboel gratis kaarten van wereldsteden in epub en mobi formaten daar downloaden. Het is gemakkelijk om ze te kopiëren naar uw book lezer - en je kunt ze gebruiken waar u ook bent met uw Kindle, Nook of een andere lezer.

Korte reisgidsen met het weer, kaarten, tijdschema's en meer

Wilt u een weerbericht voor uw vakantie bestemming weet, moet u links naar on-line dienstregelingen, kaarten, informatie over typische routes, tips voor accommodatie en reizen, probeer MapsGuides website. Niet alle landen zijn er bedekt, maar voor degenen, die worden gedekt, zal u veel nuttige informatie vinden.

En nu - gaan voor uw Gratis Reisgids!©2013-2024 GuidesEbooks.com
Dit project is niet aangesloten bij of gesponsord door WikiVoyage.
Uitgever: Bispiral, s.r.o. | Over ons | Regels van deze website en Privacybeleid